Corona virus

Update 30/01/22

Wat is het toch fijn om open te zijn!

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, de escaperooms zijn weer open. Inmiddels hebben wij het eerste weekend al weer achter de rug, en wat is het toch fijn dat we weer kunnen doen wat we het liefste willen, jullie een onvergetelijke experience geven!

Natuurlijk zijn wij hard bezig geweest aan de bouw van The non believers maar moet er ook nog veel gedaan worden.

Hopelijk mogen we snel nog veel meer mensen blij maken de komende tijd!


Update 18/12/21

Beste Escaper,

We hoopte natuurlijk allemaal dat het niet meer zou gebeuren, wat vanmorgen een normale dag leek bleek later al gauw wederom voor een omslag punt te zorgen in ons bedrijf maar ook voor vele andere. Helaas zijn wij wederom genoodzaakt om onze escaperoom tenminste tot 14 januari 2022 te sluiten na aanleiding van de persconferentie van eerder vanavond. Wij voelen ons dan ook enorm verslagen na het horen van dit nieuws. 

Vanaf morgen (zondag 19-12) zullen wij telefonisch de gehele dag zowel via de mail als telefonisch bereikbaar zijn van 12:00 tot 18:00 om al jullie vragen te beantwoorden die er na aanleiding van deze informatie bij jullie zijn opgedoken. Deze tijden zijn tevens ook van toepassing op de daar op één volgende dagen.

Wij willen iedereen desondanks enorm fijne feestdagen wensen en natuurlijk een gezond en gelukkig 2022 met zicht op een betere tijd.

Een jaar waarin hopelijk nog veel meer escape tripjes, gezinsuitjes en vrienden uitjes mogen plaatsvinden waarin wij bij kunnen dragen aan een onvergetelijk moment.

Wij willen iedereen op voorhand enorm bedanken voor het begrip.

Met vriendelijke groet,

Your EscapeUpdate 1/10/21

Beste escapers,

met ingang van de nieuwe maatregelen van 25 september is het op veel plekken verplicht op een geldige QR-code te hebben om toegang te krijgen tot de desbetreffende activiteiten. Bij ons is dit echter niet het geval.

Een QR-code en of toegangsbewijs is dus niet nodig om te hebben en/of te laten zien als je bij ons wilt komen escape. Andere vragen hier over beantwoorden wij natuurlijk graag, hiervoor kun je gerust contact met ons opnemen.

hopelijk tot snel!

Update 28/05/21

Beste escapers,

het is dan toch eindelijk weer zo ver, per 5 juni mogen wij onze deuren weer openen! In de afgelopen 7 maanden zijn wij flink aan de klus geslagen en hebben de boel helemaal omgetoverd ter voorbereiding van onze nieuwe kamer waar we al een tijdje mee bezig zijn. Hopelijk mogen wij jullie dan ook op korte termijn nog ontvangen om op zoek te gaan naar onze lieve kleine Rebecca.

hopelijk tot snel!

Update 12/01/21

Geschte escapers,

helaas zijn wij vanwege de verlening van de lockdown nog steeds gesloten. Hopelijk mogen wij iedereen weer ontvangen na 9 februari.

Update 31/05/20

Geachte escapers

Wij mogen gelukkig onze deuren weer openen vanaf 1 juni, over dit nieuws zijn wij natuurlijk enorm enthousiast! Dat wij open mogen gaat wel samen met een aantal aangescherpte regels.

  • Wij vragen iedereen of iemand in de groep verkoudheidsklachten heeft, mocht dit zo zijn dan stellen wij het verzoek thuis te blijven. Vervolgens zullen we contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken over het verplaatsen van de reservering.
  • Graag zouden wij iedereen vragen ongeveer 15 minuten voor aanvang van jullie boeking aanwezig te zijn op locatie.
  • Wij bieden spelers die niet uit hetzelfde huishouden komen kosteloos een mondkapje aan. Ook zal de spelleider jullie naar de kamer begeleiden met een mondkapje.
  • Het nabespreken zal ook iets anders verlopen dan normaal. Wij willen natuurlijk nog steeds al jullie vragen beantwoorden. De tijd hiervoor zal alleen iets korter zijn dan dat jullie gewend zijn.
  • Tussen de groepen door desinfecteren wij de kamer grondig, alle objecten die vaak gebruikt worden zullen hierbij niet gemist worden.
  • Verder willen wij iedereen vragen thuis al naar het toilet te gaan, zo proberen wij het toilet bezoek te beperken. Natuurlijk zullen wij niet de toegang tot het toilet weigeren.
  • En tot slot zal de spelleider klaarstaan bij binnenkomst in de ontvangstruimte met desinfectie gel om jullie handen te desinfecteren.

Hopelijk hebben wij hiermee meer duidelijkheid en vertrouwen gewekt en mogen wij iedereen weer snel ontvangen!

Nog vragen na aanleiding van dit bericht?
Neem gerust contact met ons op!

Met vriendelijke groet,

Team Your Escape


Geachte escaper,

Omtrent het corona virus begrijpen wij dat bij jullie de nodige vragen zijn opgedoken over hoe nu verder. Zoals jullie waarschijnlijk bekend is geworden is er een besluit gemaakt alle bijeenkomsten tot 1 juni, ongeacht de omvang hiervan af te lassen. Hierdoor zijn ook wij van Your Escape genoodzaakt onze deuren te sluiten tenminste tot 1 juni tenzij er een ander besluit vanuit de overheid word genomen.

Dit besluit komt voor ons als donderslag op klaarlichte hemel. de passie, het enthousiasme die wij samen met de ontelbare uren met ons team in de zaak hebben gestoken belanden nu plotseling in zwaar water. Natuurlijk stoppen wij niet en gaan wij gewoon verder koste wat het kost!

Voor jullie als escapers vinden wij dit ook enorm vervelend! Daarom willen wij iedereen die in deze periode bij ons geboekt heeft de mogelijkheid bieden zijn/haar afspraak bij ons te verplaatsen. Vanwege de hoge vraag naar annuleringen zijn wij genoodzaakt om dit enkel aan te bieden doormiddel van een tegoedbon. Hiervoor vragen wij jullie begrip.

wij nemen deze week nog met iedereen contact op.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Wij wensen iedereen enorm veel sterkte in tijden van deze epidemie en gaan er van uit iedereen gezond en wel te mogen ontvangen na 1 juni.

Vanwege de huidige toestand zullen ook onze tijden waar op wij telefonisch bereikbaar zijn t/m 1 juni aangepast worden. Vanaf nu zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 12:00 en 18:00

Hopelijk hebben wij jullie hiermee voldoende kunnen informeren.

Met vriendelijke groet,

Team Your Escape