The Non Believers

Aantal deelnemers
2 tot 5 deelnemers
Wij maken geen uitzonderingen

Leeftijd
Advies leeftijd 18+

Tijdsduur
120 minuten

Intensiviteit
Redelijk intensief

Acteurs
Geen

Speelbare talen
Nederlands / Engels

Ma t/m Zo
€210,-

Epilepsie vriendelijk
Ja

Geschikt indien zwanger
Nee i.v.m. mobiliteit

Een doodnormaal gezin, vader en moeder van vijf geweldige kinderen, wonend in het o zo prachtige Pittleburg. Een klein dorpje waar ons kent ons een geheel toepasselijke uitspraak is. In Pittleburg is er niet veel te beleven als je het aan een buitenstaander vraagt, maar de inwoners zullen zeggen dat niets minder waar is.

In het hart van Pittleburg staat de Pittleburg church of hope een rooms katholieke kerk die volgens de inwoners waakt over het hele dorp. Het hoofd van de familie is dan ook een zeer gewaardeerde inwoner als pastoor van deze kerk. De familie zelf is dan ook een familie waar iedere inwoner tegenop kijkt, tot dat er afgelopen zondag verwarring ontstond toen de kinderen van de geliefde pastoor niet bij de zondagsdienst aanwezig waren.

Vele spraken over een schande maar wilde hun vingers niet branden aan de uiting en hielden wijs hun mond tegen de pastoor. De pastoor zelf was na zijn dienst nergens meer te bekennen, niemand durfde te bedenken wat zich zal afspelen binnen de muren van het huis van de familie