Aantal deelnemers
2 tot 5 deelnemers
Wij maken geen uitzonderingen

Leeftijd
Advies leeftijd 18+

Tijdsduur
120 minuten

Intensiviteit
Redelijk intensief

Ma t/m Zo
€210,-

Een doodnormaal gezin, vader en moeder van vijf geweldige kinderen, wonend in het o zo prachtige Pittleburg. Een klein dorpje waar ons kent ons een geheel toepasselijke uitspraak is.

In Pittleburg is er niet veel te beleven als je het aan een buitenstaander vraagt, maar de inwoners zullen zeggen dat niets minder waar is. In het hart van Pittleburg staat de Pittleburg church of hope een rooms katholieke kerk die volgens de inwoners waakt over het hele dorp. Het hoofd van de familie is dan ook een zeer gewaardeerde inwoner als pastoor van deze kerk. De familie zelf is dan ook een familie waar iedere inwoner tegenop kijkt, tot dat er afgelopen zondag verwarring ontstond toen de kinderen van de geliefde pastoor niet bij de zondagsdienst aanwezig waren.

Vele spraken over een schande maar wilde hun vingers niet branden aan de uiting en hielden wijs hun mond tegen de pastoor. De pastoor zelf was na zijn dient nergens meer te bekennen, en niemand durfde te bedenken wat zich zal afspelen binnen de muren van het huis van de familie

Pre-sale Ticket

Bemachtig hieronder je pre-sale ticket voor The Non Believers, Buiten een korting van €30,- ontvang je een unieke The Non Believers Sleutelhanger als bedankje voor je geloof in The Non Believers.

Slechts 100 pre-sale tickets beschikbaar.

Bij het aanschaffen van een pre-sale ticket is het nog niet nodig om een datum in te plannen. De agenda voor The Non Believers zal openen in de 2e helft van maart, hierover volgt meer informatie

(De korting wordt toegepast in je winkelwagen )